Over ons

Waarom Zen & Zo?

Over ons

Wil jij tot rust komen en even een momentje voor jezelf, dan ben je bij praktijk Zen & Zo aan het juiste adres. Haast, stress en spanningen hebben we in deze tijd al genoeg! Rust, tijd voor jezelf en ontspanning komt er vaak niet van, maar is in deze tijd van groot belang. Ik help jou graag om de rust en liefde weer in jezelf te vinden, zodat jij weer dichter bij jezelf kunt komen.

Stress is namelijk een grote boosdoener en richt veel schade aan, ook aan de huid. Een gezichtsbehandeling of massage is niet alleen genieten. Maar het geeft tegelijkertijd een diepe ontspanning, waardoor je hele systeem beter functioneert. Jij hoeft even helemaal niets, dan alleen te ontvangen.

Zelf geniet ik ook nog iedere dag om mensen in de watten te leggen en ze even te laten ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ik neem de tijd om naar jou te luisteren en jouw wensen na te streven. Jij kunt bij ons terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, massages, energetische behandelingen, maar je kunt ook bij ons terecht voor therapeutische behandelingen.

Onze visie is namelijk: Schoonheid komt van binnenuit!

In 2014 ben ik afgestudeerd als Allround schoonheidsspecialiste en ben ik gespecialiseerd op ieder gebied van uiterlijke verzorging en huidverbetering. Regelmatig heb ik bijscholing en volg ik nieuwe cursussen, om over de nieuwste technieken en informatie op de hoogte te blijven.

Wij streven jouw wensen na op het gebied van huidverbetering. Maar verouderen doen we allemaal en naar mijn mening is er niks mis met verzorgd ouder worden.
Bij mij in de salon hoef jij geen botox te verwachten en andere zogenoemde “wondermiddelen”.

Mijn doel is zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid tot uiting te laten komen en jou te laten stralen! Zodat je letterlijk beter in je vel komt te zitten!

Zorg dus goed voor jezelf en je lichaam, zodat je ziel zin heeft om erin te leven.

Jij bent van harte welkom! De koffie staat klaar en ik durf je te garanderen dat jij niet alleen stralend de deur uit gaat, maar ook innerlijk even rust heeft gevonden!

Let op! De praktijk is uitsluitend op afspraak geopend. Dit om jou alle tijd en rust te gunnen, zodat de behandeling niet verstoord word en jij aan het einde van de behandeling ontspannen de salon verlaat.