Over ons

Waarom Zen & Zo?

Over ons

Wilt u tot rust komen en even een momentje voor uzelf, dan bent u bij praktijk Zen & Zo aan het juiste adres. Haast, stress en spanningen hebben we in deze tijd al genoeg! Rust, tijd voor uzelf en ontspanning komt er vaak niet van, maar is in deze tijd van groot belang. Ik help u graag om de rust en liefde weer in uzelf te vinden, zodat u weer dichter bij uzelf kunt komen.

Stress is namelijk een grote boosdoener en richt veel schade aan, ook aan de huid. Een gezichtsbehandeling of massage is niet alleen genieten. Maar het geeft tegelijkertijd een diepe ontspanning, waardoor je hele systeem beter functioneert. U hoeft even helemaal niets, dan alleen te ontvangen.

Zelf geniet ik ook nog iedere dag om mensen in de watten te leggen en ze even te laten ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ik neem de tijd naar u te luisteren en uw wensen na te streven. U kunt bij ons terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, massages, energetische behandelingen, maar u kunt ook bij ons terecht voor therapeutische behandelingen.

Onze visie is namelijk: Schoonheid komt van binnenuit!

In 2014 ben ik afgestudeerd als Allround schoonheidsspecialiste en ben ik gespecialiseerd op ieder gebied van uiterlijke verzorging en huidverbetering. Regelmatig heb ik bijscholing en volg ik nieuwe cursussen, om over de nieuwste technieken en informatie op de hoogte te blijven.

We streven u wensen na op het gebied van huidverbetering. Maar verouderen doen we allemaal en naar mijn mening is er niks mis met verzorgd ouder worden.
Bij mij in de salon hoeft u geen botox te verwachten en andere zogenoemde “wondermiddelen”.

Mijn doel is zowel uw innerlijke als uiterlijke schoonheid tot uiting te laten komen en u te laten stralen! Zodat je letterlijk beter in je vel komt te zitten!

Zorg dus goed voor jezelf en je lichaam, zodat je ziel zin heeft om erin te leven.

U bent van harte welkom! De koffie staat klaar en ik durf u te garanderen dat u niet alleen stralend de deur uit gaat, maar ook innerlijk even uw rust heeft gevonden!

Let op! De praktijk is uitsluitend op afspraak geopend. Dit om u alle tijd en rust te gunnen, zodat de behandeling niet verstoord word en u aan het einde van de behandeling ontspannen de salon verlaat.

De webshop is een demo versie. Er kunnen nog geen bestellingen worden geplaatst. Sluiten